torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Jonatan Unge och Simon ‘Chippen’ Svensson gör Youtube-serie för Bokio: ”Otroliga citat och humor”

Publicerad: 20 februari 2023, 10:32

I ett nytt reklamsamarbete mellan Bokio, Jonatan Unge och Simon ‘Chippen’ Svensson tar sig komikerduon an utmaningar kopplade till småföretagande, bokföring och allt däremellan.

Ämnen i artikeln:

NyheterYoutube

R

Redaktionen

red@resume.se


I filmserien som lanseras på sociala medier får Sveriges den välkände komikern och På Spåret-finalisten Jonatan Unge lära sig använda Bokio med hjälp av Simon Chippen Svensson. Tillsammans går de igenom bokföring, fakturering, löneutbetalningar och annat som berör småföretagande och att driva bolag.

– Att titta på någon som går igenom löneutbetalningar låter inte särskilt festligt, men råkar den personen vara Jonatan Unge ackompanjerad av Simon Svensson så är det ett recept för otroliga citat och humor, säger Adam Norlin Persson, Communications Lead på Bokio i ett pressmeddelande. 

Jonatan Unge och Simon Chippen Svensson är till stor del kända genom poddarna Della Sport, Della Monde och Lilla Drevet.

Premiäravsnittet publicerades på Bokios Youtubekanal nyligen och en ny video kommer att släppas varje fredag de kommande åtta veckorna.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev