tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Kaktusmadrass ska få fler att tänka på vad de sover på

Publicerad: 7 april 2021, 08:52

I sin första tv-kampanj vill Sova och Garbergs lyfta fram vad som döljer sig under höljet på billiga sängar.

Ämnen i artikeln:

GarbergsSovaKampanjPR-kampanjReklamkampanj

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Hösten 2019 lanserade Garbergs och Sova reklamkonceptet ”Investera i din sömn”, ett koncept som utgår från insikten om att en av tre svenskar sover dåligt men att få kopplar det till kvaliteten på sängen. Nu lanserar Sova de första rörliga enheterna inom ramen för konceptet. I filmerna visas vad som egentligen döljer sig under höljet på somliga sängar – kaktusar, betong och skräp. Produktionsbolaget bakom filmerna är Naive. 

– Vi vill fortsätta väcka tanken hos fler att kvaliteten på sömnen har att göra med kvaliteten på den säng man ligger i. Dessutom på ett sätt som engagerar, differentierar Sova och fortsätter den framgångrika resa vi är inne på både vad gäller varumärke och försäljning, säger Linda Ahnfeldt, marknadschef på Sova.

I samband med det amerikanska presidentvalet 2020 uppmärksammades och hyllades Sova och Garbergs för en Donald Trump-inspirerad kampanj om att ”bädda för oroliga nätter”. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Garbergs
Projektledare: Mehrnaz Bejne

Produktionsledare: Anna Ohlsson

AD: John Lundquist Coey

Copy: Johan van der Schoot

Formgivare/Original: Ola Johansson

Designer: Najeb Albakar

 

Produktionsbolag 

Naive

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev