Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Kändisar lämnar in egna plagg för försäljning i Zalando-kampanj

Publicerad: 20 september 2021, 11:15

Zalando firar att ”Pre-owned”-kategorin fyller ett år med kampanjen ”skippa dramat”. Medverkar gör bland annat artisten och skådespelaren Omar Rudberg, som kommer att lämna in sina egna plagg för försäljning.


Ämnen i artikeln:

Zalando

Den europeiska e-handelsjätten Zalando lanserar en kampanj för att fira ettårsdagen för pre-owned-kategorin som gör det möjligt för kunder att hitta produkter samt lämna in sina befintliga kläder för försäljning.

360-kampanjen lanserades i förra veckan med tyngdpunkt på pr, influencers och sociala medier och en ATL-kampanj på 12 marknader, inklusive Sverige, Danmark och Finland.

Tv-reklam dramatiserar typiska konversationer som användarna kan uppleva när de köper begagnat mode online samtidigt som den visar hur Zalandos Pre-owned-kategori kan erbjuda en enkel och pålitlig upplevelse. 

För att ytterligare markera första årsdagen bidrar en lista av stjärnor till sortimentet av begagnade artiklar som finns på Zalando genom att lämna in ett begränsat antal plagg som 

fans kan köpa online. Stjärnorna inkluderar den högaktuella artisten och skådespelaren Omar Rudberg, skådespelerskan och sångaren Julia Wieniawa, skådespelare och HBTQIA+-aktivisten Lola Rodriguez samt italienska skådespelaren Pietro Turano.

Kollektionen av kläder från stjärnorna släpps 27 september, och fans kan följa länkar på Zalandos sociala kanaler för att shoppa sina ikoners outfits.

Natalie Wills, Director of Marketing på Zalando.

– Med kampanjen vill vi visa hur vi kombinerar nyfikenheten och det unika med shopping av mode med mer hållbara metoder. Med allt detta i åtanke har det aldrig varit enklare att köpa eller sälja begagnat mode. Vi är hoppfulla att vår kampanj visar hur Zalando Pre-owned kan hjälpa våra kunder att rensa och fräscha upp sina garderober samtidigt som handel med begagnade kläder blir allt viktigare i modebranschen.

 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Zalando

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.