Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Karim jammar med Newkid i Comviqs nya kampanj

Publicerad: 2 februari 2021, 12:31

Foto: Kampanjbild

Artisten Newkid dyker upp i Comviq:s nya kampanj och musicerar med karaktären Karim i väntan på det perfekta... surfvädret.

Ämnen i artikeln:

Tele2

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


I Comviqs nya reklamkampanj ”Passa på!” spelar den hyllade artisten Alexander ”Newkid” Ferrer rollen som sig själv. Han träder in som den Karims (huvudkaraktären i Comviqs reklamkoncept sedan åtta år tillbaka) nya kompis. I reklamfilmen ser vi duon jamma de i väntan på det optimala surfögonblicket, till tonerna av P3 Guld-nominerade superhiten ”Kanske var vi rätt bra ändå”. I höstas gjorde Newkid en uppmärksammad medverkan i ”Så mycket bättre” på TV4 och toppade listorna med sin tolkning av ”Du måste finnas”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.– Vi är glada att Newkid vill göra Karim sällskap i våra kommande kampanjer under året. Han passar Comviqs varumärke, som står för kärlek och glädje, perfekt och bidrar samtidigt till en modernisering av vår profil. Newkid imponerar inte bara med sin musik utan även framför kameran, säger Jonas Lundquist, marknadschef på Tele2 i en kommentar. 

Kampanjen ska lansera Comviqs nya erbjudande där nya kunder som tecknar abonnemang bjuds nämligen på 100 GB extra surf, samt streamingtjänsten Comhem Play+ kostnadsfritt i ett år.

Kampanjen är framtagen inhouse och i samarbete med ett mindre, skräddarsytt team från Chimney group. Bakom filmproduktion och regi står Giants & Toys och Traktor. Kampanjen går live nationellt med start i dag den 1 februari

 

Projektgrupp

Brand Manager, Comviq: Gabrielle Lundgren, Tele2 Sverige AB

Creative Lead: Jennie Arvenäs, Tele2 Sverige AB

Copywriters: Marcus Sjöberg och Joakim Hutchinson-Kay, Tele2 Sverige AB

Reklamchef: Åke Balfors, Tele2 Sverige AB

Produktionsbolag: Giants & Toys

Regissör: Traktor

Producent: Christian Rehnfors, Giants & Toys

Byråproducent: Johan Sundbaum/Gustav Garhammar, Chimney Group

Postproduction: Chimney Group

Mediabyrå: Mediacom

Musik/Artist: ”Kanske var vi rätt bra ändå” – Newkid

Head of Brand Partnerships, Sony Music: Daniel Höglund

A&R, Sony Music: Martin Norman

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev