Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Kaxig hälsning i damernas nya landslagströja inför EM – ”Vi avslöjar exakt hur vi vinner”

Publicerad: 7 april 2022, 10:27

Damernas nya landslagströja innehåller spelanalys.

Foto: Adidas

Nu släpper Adidas och Svenska Fotbollsförbundet damernas nya landslagströja inför EM i sommar. Det är Abby world (tidigare Abby priest) och Adidas som kör kampanjen ”How to stop Sweden”. Tröjan rymmer en komplett guide om spelarna och hur man ska slå damlandslaget.


Ämnen i artikeln:

AdidasAbby World

Tanken är att landslaget som är favoriter inför sommarens EM ska skicka en kaxig hälsning till motståndarna i och med den nya tröjan.

– De senaste årens framgångar har tagit svensk damfotboll till en helt ny plats, och det är dags att slå sig för bröstet och fira damlandslagets position globalt. Det är med enorm stolthet och ett stort engagemang som vi ställer oss bakom det svenska damlandslaget i sommar, säger My Bäck, marknadsdirektör på Adidas.

Landslaget ligger tvåa på Fifas världsranking och är favorittippade i EM.

– I analysen avslöjar vi exakt hur vi vinner, hur vi spelar och hur motståndarlagen – kanske har en chans att slå oss. Vårt lag är bättre än någonsin, och vi går in i EM med pepp och självsäkerhet. I sommar hoppas vi att hela svenska folket står bakom oss, det är en stor tid för vårt lag, säger Stina Blackstenius, forward i landslaget.

Tillsammans med matchtröjan släpps även den digitala guiden www.howtostopsweden.com. Guiden är ett uttryck för Sveriges långa tradition av öppenhet, och är framtagen av landslagets matchanalytiker, Anders Eriksson

Årets landslagströja säljs i både dam-, herr- och juniorstorlekar och finns tillgänglig i Adidas butiker, på Svenska Fotbollförbundets hemsida och hos utvalda återförsäljare från den 7:e april. EM-tröjan med den kompletta laganalysen säljs i begränsad upplaga på Svenskfotboll.se

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Ämnen i artikeln:

AdidasAbby World

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.