Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Klarna förser shoppingsugna med tand- och armbågsskydd

Publicerad: 26 november 2019, 14:07

Klarna delar ut tandskydd, armbågsskydd och hjälmar till konsumenter.

Foto: Pressbild

På Black Friday kommer fintechbolaget Klarna att dela ut hjälmar, tand- och armbågsskydd utanför butiker med trängsel. Aktiveringen görs enligt bolaget för att belysa att ”Klarna alltid skyddar shoppare”.

Ämnen i artikeln:

Black FridayKlarnaKampanj

AD


På fredag äger Black Friday rum och i samband med det genomför det svenska fintechbolaget Klarna en aktivering utanför butiker med mycket trängsel i Stockholm. Tandskydd, armbågsskydd och hjälmar ska delas ut till konsumenter. 

LÄS MER: ”Black Friday – då dubblar Haglöfs priserna” 

– [...] Även om vi inte sett samma hysteri som i USA, där trängsel och bråk om reavaror tragiskt nog lett till flera dödsfall, så lär det onekligen bli trångt i många butiker på fredag. Online kan konsumenter alltid känna sig trygga och säkra när de handlar med Klarna, men för det här speciella tillfället har vi valt att erbjuda ett nytt sorts skydd för de som handlar i butik, säger Johan Gustafsson, kommunikationschef på Klarna, i ett pressmeddelande.

Tror ni på riktigt att det kommer bli så hektiskt och trångt att skydd kommer behövas i de fysiska butikerna eller görs det mest som ett pr-trick?
– Det här handlar om att lyfta fram vikten av konsumentskydd för shoppare, för att våra kunder ska kunna känna sig helt säkra har vi något vi kallar Klarnas köparskydd. Det innebär att om ett köp inte blir som du hade tänkt dig så kan du vänta med att betala tills situationen är hanterad, skriver Johan Gustafsson till Resumé. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev