fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Klarna lanserar global kampanj med Paris Hilton: ”Den perfekta personen att samarbeta med”

Publicerad: 7 februari 2023, 12:00

Y2K-ikonen har huvudrollen i Klarnas senaste reklamkampanj. I en serie filmer reagerar Paris Hilton på bolagets betalningslösningar och funktioner i shoppingapp med sin senaste catchphrase: ”That's Smoooth”.

Ämnen i artikeln:

NyheterKlarna

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Den nya kampanjen lyfter Klarnas flexibla erbjudande, men uppmärksammar också bolagets shoppingupplevelsen och funktioner för bland annat att testa innan man betalar, köparskydd och paketspårning. I kampanjen gör även Klarnas globala ambassadör Bretman Rock ett speciellt framträdande tillsammans med Paris.

– Paris Hilton är banbrytande inom mode, teknik och business - områden nära besläktade med Klarna. Hennes förmåga att ligga steget före trender, hennes shoppingprofil och det faktum att våra kunder har vuxit upp med henne gjorde Paris till den perfekta personen att samarbeta med för den här kampanjen”, säger David Sandström, global marknadschef på Klarna i ett pressmeddelande.

Kampanjen går under namnet ”That’s Smoooth” och filmerna är regisserade av den ukrainska Grammy-nominerade Tanu Muino, som fått mycket uppmärksamhet för sitt arbete med artisterna Harry Styles, Cardi B, Lil Nas X och Lizzo. Filmerna visar en drömsk Klarna-värld full av finess, lekfullhet och blinkningar till Y2K-mode.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.


– Det är så uppfriskande att placera mode i en komisk miljö, två saker man inte skulle tro går ihop, men det är vad mode handlar om - att bryta mot reglerna. Vi byggde en värld som är unik för Klarna, en visuell upplevelse som inte finns någon annanstans, genom att kombinera modernism med ett stänk av tidlöshet, kommenterar Tanu Muino.

Utöver filmer och stillbilder omfattar kampanjen även en serie evenemang, innehåll och samarbeten som utforskar hur dessa Klarna-funktioner har bidragit till utvecklingen av shopping sedan början av 2000-talet. Allt i samarbete med Paris Hilton. 

Filmerna lanseras globalt den 27 februari och kommer att synas i sociala medier, digitala kanaler, broadcast och OOH-plattformar fram till mars på utvalda marknader. Kampanjen kommer ha begränsad synlighet i Sverige. Som en del av partnerskapet kommer Hiltons mediebolag 11:11 Media också att marknadsföra kampanjen i digitala kanaler inklusive Paris personliga sociala medier.

Klarna har tidigare gjort uppmärksammade samarbeten med världsstjärnor som Snoop Dogg, Lady Gaga och Asap Rocky

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev