onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

KPA Pensions koncept har hyllats – här är den nya reklamfilmen

Publicerad: 24 mars 2023, 10:18

Nu tar föräldrarna plats i Bloomy Ideas klassrum. Se filmen här.

Ämnen i artikeln:

NyheterKPA PensionBloomy IdeasKampanjPR-kampanjReklamkampanj

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


I veckan släpptes den första av totalt fem nya reklamfilmer från KPA Pension. Filmerna utspelar sig, precis som tidigare, i klassrummet tillsammans med en skolklass och deras lärare Marie. Nytt för i år är även att barnens föräldrar är med i samband med föräldramöten.

Syftet med reklamfilmerna är fortsatt att öka kännedomen om KPA Pension och skapa ett gillande hos befintliga kunder. Utifrån detta får KPA Pension ännu bättre förutsättningar att föra en dialog med sina kunder om deras tjänstepension och vikten av medvetna och informerade val, inte minst kopplat till det nya pensionsavtalet (AKAP-KR) som innebär mer tjänstepension till drygt en miljon anställda inom kommuner- och regioner.

LÄS MER: KPA koncept fyller 10 år – här är strategin

– Våra filmer inom ramen för konceptet Klassrummet utgår från humor, värme och igenkänning. De är väldigt populära och jag är övertygad att även årets filmer där föräldrarna också spelar en större roll än tidigare kommer tas emot positivt och erbjuda en hög igenkänning, säger Anna Johansson, tillförordnad marknadschef KPA Pension.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Årets reklamkampanj från KPA Pension består av fem nya filmer som under året kommer synas i linjär-tv, digital-tv, Youtube, poddar och sociala medier. Först ut är filmen Flykten som hade premiär i veckan och går att se här. Under året kommer även filmerna Ekonomi, Livet, Liggande stolen och 1900-talet att ha premiär.

Arbetsgrupp

KPA Pension

Anna Johansson Tf Marknadschef

Malin Gaimer projektledare VM


Bloomy Ideas

Carl Wahlberg, planner

Jon Rönström, kreatör

Marcus Holmlund, kreatör

Holger Thorsin, formgivare

Pernilla af Klintberg, projektledare


Produktionsbolag: Madre

Jon Holmberg, regissör

Cornelia Opitz, producent

Jenny Pihl, producent

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev