Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Kryptomäklaren Safello i ny kampanj – vad betyder DYOR?

Publicerad: 20 oktober 2022, 12:14

Kryptomäklaren Safello lanserar nu höstkampanjen DYOR för att skapa uppmärksamhet och utbilda inom krypto samt att fortsätta etablera Safello i en bredare målgrupp.

Ämnen i artikeln:

NyheterKampanj

Stina Eriksson

s.eriksson.resume@resume.se


På marknaden finns i dag tusentals kryptovalutor som alla har olika egenskaper. Med sin nya kampanj DYOR vill Safello lära ut en grundregel inom krypto för att öka medvetenheten och kunskapen för att kunna ta välgrundade investeringsbeslut. 

Termen DYOR är ett välkänt uttryck inom kryptokretsar och beskriver en grundregel där innebörden handlar om vikten av att göra sin research för att förstå vad man investerar i. Kampanjen uppmuntrar människor att ta reda på vad uttrycket betyder och på så vis både lära sig mer om krypto och intressera sig för digitala tillgångar. På kampanjsidan får alla som skriver in rätt betydelse för termen, en rabattkod som kan användas vid ett köptillfälle.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

– DYOR är inte bara en grundregel ur ett investeringsperspektiv utan har även blivit ett kulturellt uttryck inom kryptokretsar. Det passar dessutom Safellos filosofi som alltid handlat om att erbjuda en trygg och säker handelsplats för krypto. Mer än 2,5 procent av den svenska befolkningen är kunder hos oss i dag och med kampanjen hoppas vi att ännu fler blir nyfikna på krypto och vill lära sig mer, säger Evelina Appelskog, marketing & pr manager på Safello i ett pressmeddelande.

Kampanjen kommer att synas på utvalda gator i Stockholm, i tunnelbanan samt i sociala medier.

Bild 1/2  

 

 

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev