Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Lendos koncept ”Låneräddarna” får ny kampanj med Åkestam Holst

Publicerad: 27 december 2021, 08:18

Lendos ”Lånräddarna”.

Foto: Pressbild

Lånjämförelsesajten Lendo återlanserar konceptet ”Låneräddarna” från i somras i en ny kampanj. Bakom den står Åkestam Holst: ”Levererar på alla parametrar”, säger Lendos Merike Gardner Svärd.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstKampanjLendoReklamfilm

Tillsammans med Åkestam Holst släppte Lendo i somras kampanjen ”Låneräddarna”. Nu samarbetar de igen och släpper en uppföljare. 

– Vi har tagit fram ett nytt kommunikationskoncept som levererar på alla parametrar. Låneräddarna har överträffat alla mål och kampanjmätningarna är långt över förväntan gällande bland annat gillande, observation och avsändar-id, säger Merike Gardner Svärd på Lendo. 

Kampanjen består av radio, utomhus, print och banners även om huvudnumret är reklamfilmerna regisserade av Sara Haag

– Den här gången fördjupar vi Låneräddarnas värld ytterligare. Det är ett rikt koncept som kan utvecklas åt egentligen vilket håll som helst framöver. Sara gjorde ett fantastiskt jobb sist med karaktärerna och visualiseringen av världen och vi är glada över att få fortsätta jobba tillsammans, säger Tiago Pinho, art director på Åkestam Holst NoA.

– Vi ser fram emot att fortsätta utveckla konceptet där karaktärerna Leif och Johanna står i centrum och på ett humoristiskt, lättsamt men informativt sätt kan lyfta Lendo som varumärke och verksamhet, säger Merike Gardner Svärd på Lendo. 

Kampanjen går live idag den 27 december.

Arbetsgrupp:

Lendo:

Carl Brynielsson, VD

Zhenggang Yu, Head of Marketing

Merike Gardner Svärd, Brand Manager

Josefin Östberg, Marketing & Content Coordinator

 

Åkestam Holst NoA:

Head of strategy, Jerker Winther

Planner, Frida Norén

Copywriter, Johan Holmström

Art Director, Tiago Pinho

Produktionsledare, Mimmi Morén

Client Lead, Jenny E Kaiser

Filmproducent, Petur Mogensen

 

Regissör Sara Haag

Producent: Henning Cronheim / Karpinsky

Mediebyrå Bizkit Havas

Produktionsbolag BKRY NoA

Radioproduktionsbolag Hajp

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

 

 

Joakim Wedholm

Reporter

joakim.wedholm@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.