måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Lindahls släpper träningslåt som handlar om dig

Publicerad: 11 april 2023, 08:04

Wenderfalck hjälper kvargtillverkaren att förverkliga drömmen om den personliga hejaklacken.

Ämnen i artikeln:

NyheterKampanjPR-kampanjReklamkampanjMusik

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Lindahls vill göra det enklare för dig att hitta en träningslåt som motiverar dig att prestera under träningspasset. Ett sätt att förstärka sin roll i människans rutiner före och efter träning. Den personliga träningslåten kommer också lagom till att varumärket fyller tio år.

– Träning är en naturlig del av vår målgrupps vardag. Med den här låten vill försöka vara en lika naturlig del under träningspasset som vi är före och efter. Studier visar att självbekräftande låttexter ökar både självkänsla och motivation under träningspasset. Därför har vi skapat ett unikt verktyg där ditt namn blir en del av låttexten, säger Johan Örtegren, varumärkesansvarig Lindahls i ett pressmeddelande. 

På en kampanjsajt kan användarna skapa en personaliserad version av låten där en sjungande PT sjunger ditt namn, smeknamn, lagnamn eller vad du än önskar för att hjälpa dig maxa passet och ge dig kräm i kroppen.

Så här kan det låta.

Låten, The Power Song, är framtagen av artisten Huugo och PTn Paulina Friberg som har skrivit den motiverande texten utifrån vad PTs brukar säga för att motivera folk att lägga in en extra växel. Den mest populära genren att träna till är energisk EDM. Utöver att passa in i den genren bygger låten på musikvetenskapliga teorier som hjälper dig prestera såsom repetition, taktfast beat, mycket bas, motiverande text och energiska melodier.

Kampanjen syns även utomhus, på Youtube, Meta, på gymkedjorna Sats, Nordic Wellness och Friskis & Svettis samt i influencersamarbeten.

Arbetsgrupp

Lindahls Kvarg

Johan Örtegren, varumärkesansvarig


Wenderfalck

Ola Granfeldt, Kundansvarig

Nils Nyebølle, Produktionsledare

Anders Malm, CD/Copywriter

Niklas Olovsson, AD

Ida Aho, PR-rådgivare

Anton Eriksson, Copywriter

Kajsa Holten, Designer


Mediebyrå: Zenith/Publicis Groupe

Musikproduktion: Johan Harrysson/BlameUs AB

Musikförlag: Sony Music Publishing

Webbproduktion: Rint AB & Unna Studio AB

Matstylist: Louise Ljung

Foto: Alice Johansson

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev