Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

M&C Saatchi kniper Moccamaster

Publicerad: 29 april 2022, 09:11

Moccamaster väljer M&C Saatchi som kommunikationsbyrå.

Foto: Pressbild

Moccamaster, tillverkaren bakom kaffebryggaren med samma namn, har valt en ny kommunikationsbyrå. Valet föll på M&C Saatchi.


Ämnen i artikeln:

M&C SaatchiKampanjKommunikationsbranschenNyheter

M&C Saatchi tar hem kommunikationsuppdraget för Holländska Moccamaster i Norge, Sverige, Danmark och Finland.

– Vi har letat efter en framtidsinriktad strategisk och kreativ partner som kan stödja oss i arbetet med att flytta positionerna framåt och inte bara inte bara bibehålla vår starka ställning på marknaden. Till slut var det en byrå som skilde sig ut. M&C Saatchi visade på en kombination av strategisk höjd, bredd, kreativ kraft och engagemang som tilltalade oss. Det märks att de har erfarenhet av att arbeta med komplexa branscher på tvärs av flera marknader med behov av enkelhet och förnyelse, säger Kari Aven, marknadschef på Moccamaster Nordic.

LÄS OCKSÅ: ”Så ska framtidens arbetsplats se ut” – här är kreatörernas 25 punkter långa önskelista till arbetsgivarna 

Enligt Bjarte Eide, vd på M&C Saatchi, verkar Moccamaster i en marknad som är högt konkurrensutsatt och ser uppdraget som en spännande utmaning.

– Vi är naturligtvis enormt glada för att bli valda och ser fram emot att skapa kommunikation som är modig och enkel tillsammans med teamet på Moccamaster. M&C Saatchi drivs av en uttalad ambition att förenkla. Det är kärnan i allt vi gör, såväl i strategiskt tänkande som kreativt utförande, och hur vi kommer att arbeta tillsammans med Moccamaster, säger Bjarte Eide i ett pressmeddelande.

Joakim Wedholm

Reporter

joakim.wedholm@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.