tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Mando Diao och Kia teasar nyskriven låt på julnatten

Publicerad: 16 december 2020, 13:36

Tillsammans med byrån Familjen trissar Kia upp stämningen inför lanseringen av kampanjen för Kia Sorento Plug-In Hybrid. Nu har bilmärket släppt en teaserkampanj som hintar om ett samarbete med Mando Diao och en helt nyskriven låt.

Ämnen i artikeln:

FamiljenKampanjPR-kampanjReklamkampanj

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Den 25 december, klockan 00.01 på kia.com, lanseras kampanjen för Kias nya laddhybrid – Kia Sorento. Redan nu väljer Kia att hinta om vad kampanjen kommer att handla om. Med affischering i flera städer och i digitala kanaler sprids budskapet att Mando Diao kommer att vara en del av kampanjen. Musikgruppen gör det med den helt nyskrivna låten ”Vi lever nu”.

– Kia och Mando Diao har mycket gemensamt – vi är två aktörer som alltid gått vår egen väg, följt våra visioner och som delar kärleken till svensk natur. Därför känns det både självklart och roligt att göra detta tillsammans med bandet, säger Jonas Nilsson, marknadschef på Kia i en kommentar. 

I den kommande kampanjen kommer omställningen till elektrifierade bilar och omtanken till familjen att stå i fokus.

– Vi fick frågan om vi ville tonsätta en kommande kampanj för en elektrifierad bil. En plug-in hybrid som kör genom vårt vackra Sverige där såväl familj som bandet och musik skulle finnas med. Eftersom vi bryr oss om klimatet och är sjukt familjära av oss kändes det helt rätt att vår låt skulle finnas med i kampanjen. För vi slutar aldrig spela och vi lever bara en gång – vi lever nu, säger Björn Dixgård, låtskrivare och sångare i Mando Diao.

Kampanjen är framtagen i samarbete med Kias fullservicebyrå Familjen och rullas ut brett i TV, print och online från och med den 25 december.

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev