fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Manér från utbudsreklam ska lyfta fram djupet i Situation Sthlms erbjudande

Publicerad: 14 juni 2022, 11:20

För att föra fram budskapet använder kampanjen ”Just nu 2 för 1”, ”Superdeal” och ”Pangerbjudande”, som hämtar sin inspiration från retail- och direktreklam.

Situation Sthlms nya kampanj ”Ett erbjudande som gör skillnad” förankrar vad köparen får när de köper en tidning, och men också vad köpet gör för skillnad för säljaren.

Ämnen i artikeln:

NyheterSituation StockholmKampanj

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


I den nya kampanjen ”Ett erbjudande som gör skillnad” arbetar Situation Sthlm i en klassisk säljvärld och använder sig av typisk utbudsreklam i syfte att lyfta fram dubbelheten i Situation Sthlms erbjudande. För att föra fram budskapet använder kampanjen fraser som ”Just nu 2 för 1”, ”Superdeal” och ”Pangerbjudande”, som hämtar sin inspiration från retail- och direktreklam. 

De kombineras med realiteten från säljarnas värld,, med budskap som berättar hur de hjälper säljarna hålla sig drogfria, ger dem framtidstro och till och med räddar livet på dem.

 – Med den här kampanjen väljer vi att lyfta fram hela vårt värdeerbjudande. Alla texter i enheterna är dessutom äkta, hämtade från en enkät våra säljare svarat på där de fått berätta vad det betyder för dem att sälja tidningen, säger Pia Stolt, vd för Situation Sthlm, i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Situation Sthlm ger sina säljare löneförhöjning

The&Partnership, som samarbetar med Situation Sthlm sedan ett par år tillbaka, har tagit fram kampanjen och har byggt vidare på de tidigare kampanjerna som sätter säljarna i fokus. Kampanjen går live i Stockholm nu under juni månad utomhus, på tv och bio.

 – Mycket välgörenhetsreklam bygger på att visa det sorgliga och vädja till samvetet. Vi ville bygga på det positiva ditt köp leder till i stället. Det är verkligen ett pangerbjudande att få en bra tidning samtidigt som du hjälper någon att hjälpa sig själv, säger Timo Orre, creative director på The&Partnership, i pressmeddelandet. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Situation Sthlm:

Pia Stolt, VD 

 

The&Partnership:

Jessica Stiller, Projektledare

Timo Orre, CD 

Olle Dahlqvist, Kreatör

Marcus Lundvall, Kreatör

Sebastian Kamph, Kreatör

Hanna Adelstål, Kreatör 

Fredrik Pettersson, Media

Clara Axelsson, Media 

 

Giants and Toys:

Tilde Franzén, Exekutiv producent

Iris Russell, Producent

Josefin Malmén, Regissör

Viktor Skogqvist, DOP

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev