torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Mange Schmidt och Viktor Frisk frontar glassmärke - gör om låtklassikern Glassigt

Publicerad: 24 mars 2021, 12:15

Viktor Frisk och Mange Schmidt

Låten Glassigt görs om i en ny tappning för glassvarumärket Tre Vänner.

Ämnen i artikeln:

Tre VännerViktor FriskKampanjPR-kampanjReklamkampanj

JVC


Rapartisten Mange Schmidt har tidigare berättat om hur coronapandemin fått honom att licensera ut sin låtkatalog för att kompensera för tappade intäkter. Han är just nu aktuell i kampanjer för snacksjätten OLW och livsmedelsföretaget Schysst Käk, och idag går det tredje samarbetet live. 

I en så kallad Tiktok-takeover, som innebär att annonsen syns i alla annonsutrymmet under ett dygn på plattformen, släpps idag en kampanj där Mange Schmidts hitlåt Glassigt gjorts om i ny tappning för glassföretaget Tre Vänner. Den anpassade låttexten framförs av både Mange Schmidt och influencern Viktor Frisk, vars byrå Reach har tagit fram kampanjen tillsammans med varumärket. Det är den första gången en svensk annonsör genomför en så kallad Tiktok-takeover. 

– Det känns otroligt kul och helt rätt i tiden att få göra en nyversion av Glassigt med Mange Schmidt och Tre Vänners Glass. Det tar mig tillbaka till gladare tider och det kan inte bli bättre nu när våren tittar fram. Det är också fantastiskt att vara först på TikTok med just dessa människor och den här kampanjen, säger Viktor Frisk i ett pressmeddelande. 

Låten släpps tillsammans med en musikvideo, där bland annat duon Iza och Elle Cryssanthander, som driver ett av Sveriges största Tiktok-konton, medverkar. 

– Tre Vänner är både stolta och spända över att vara den första takeover-annonsören i Norden på TikTok. Vårt företag är helt och hållet byggt på sådant vi tycker är kul och som känns rätt i magen. Att göra en så här stor satsning tillsammans med Mange Schmidt och Viktor Frisk är inget undantag, säger Joakim Graan som jobbar på bolaget. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev