Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Mange Schmidt-remix blir bakgrundsmusik till Schysst käks nya kampanj

Publicerad: 19 april 2022, 12:18

Schysst käk fortsätter jobba med artisten Mange Schmidt i sitt koncept Gör din grej!, nu i en mer folklig version.


Ämnen i artikeln:

Giants & ToysReklamfilm

Redan i fjol lanserades plattformen Gör din grej! av Schysst käk, för att hylla flexibiliteten hos produkten Hemmakebab. Då var rapparen Mange Schmidt med som låtskrivare, en roll han nu återvänder till. Tillsammans med producenten Magnus Frykberg har man skapat en remix som ska matcha ett nytt, mer folkligt, manér.

– Vi ville verkligen lyfta fram allt som vi får skickat till oss i sociala medier. Det lagas rekordmycket Hemmakebab runtom i Sverige och i allt vi får skickat till oss är det alltid riktigt schyst helgfeeling, säger Amir Kheirmand, grundare av Schysst käk och vinnare av Sveriges Mästerkock 2014.

Konceptet Gör din grej är framtaget inhouse och filmen är regisserad av Giants & Toys-regissören Isabell Berglund och kommer synas i TV4 och på digitala kanaler. 

Och för att verkligen driva fram att filmen ska vara folklig är allt filmat på en vanligt Iphone.

– När vi satte att hela produktionen skulle filmas på Iphone föll alla pusselbitar på plats, vi har kort tid att hylla våra Hemmakebab-hjältar och genom att få den här lite mer hemmafilmade känslan så är vi övertygade om att vi kommer träffa rätt i vår breda folkliga målgrupp, säger Alex Kheirmand som är CMO och medgrundare av Schysst käk.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

Giants & ToysReklamfilm

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.