fredag9 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Middagsfrid packar om matkassarna i ny design

Publicerad: 23 mars 2023, 10:41

Ny förpackningsdesign och en kampanj om svaret på den eviga middagsfrågan.

Ämnen i artikeln:

NyheterKampanjPR-kampanjReklamkampanj

R

Redaktionen

red@resume.se


Middagsfrid är ett av världens första matkasseföretag att leverera färdigplanerade matkassar med råvaror och recept direkt hem till dörren. Sedan starten 2007 har konceptet med färdigplanerade matkassar fått en global spridning.

Nu packar Middagsfrid om sina flexibla och hälsosamma matkassar i en ny design som ska höja unboxing-upplevelsen – från kasse till bottenplatta.

Fokus har varit att skapa en funktionell och inspirerande uppackningsupplevelse för slutkunden.

– Vi har valt att utveckla kassen då denna varit väldigt uppskattad hos kunderna. Den naturfärgade kassen har därför fått en stabilare bottenplatta och en overlay som skyddar maten under transporten. Även receptbladen har fått en uppdaterad design för att skapa en bättre kundupplevelse och ett sammanhållet uttryck, säger Emma Bergbom, art director på Outhousebyrån i ett pressmeddelande. 

Satsningen mynnar även ut i en kampanj med hög igenkänning där scener från vardagen gestaltar problemet om den eviga middagsfrågan.

Tillsammans med den nya förpackningsdesignen och kampanjen lanserar även Middagsfrid en ny sajt och e-handelsplattform och nya leveranslösningar för hela landet. Med ett större fokus på hälsa, inspiration och enkelhet får kunderna fler valmöjligheter genom möjligheten att välja och kombinera olika rätter och recept. Detta samtidigt som köpflöden och hantering av prenumerationer utvecklats och förenklats.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Middagsfrid

Josefin Grip, Marknadschef

Malin Wiklander, VD


Outhousebyrån

Susanne Appelgren – Produktionsledare

Diana Martin, Copy & Social Media Manager

Karl-Fredrik Mattsson, Copy

Emma Bergbom – Art Director

Erik Unnerfelt – Art Director

Ola Arvidsson - Originalare

Johanna Bergbom – Kommunikationsstrateg och Projektledare

Omanovic Production

Mak Omanovic, Regissör

Adi Omanovic, Regissör

Matilda Hagård , Producent

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev