Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Mindler gör julkalender med Frida Boisen

Publicerad: 10 december 2020, 09:11

Frida Boisen är journalist och programledare.

Foto: Magnus Ragnvid

Flera kända svenskar dyker upp i den digitala psykologmottagningen Mindlers julkalender. ”Den här är den viktigaste julen någonsin. Aldrig förut har så många i vårt land kämpat med psykisk ohälsa”, säger Frida Boisen i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

500 SthlmMindlerFrida BoisenJulkampanj

Mindlers digitala julkalender för psykisk hälsa beskrivs i ett pressmeddelande som ett initiativ framtaget tillsammans med journalisten Frida Boisen. I nya klipp fram till och med julafton kommer flera kända namn att synas i kalendern, bland dessa tidigare socialminister Annika Strandhäll, influencern Michaela Forni och artisten Charlotte Perrelli

– Julen 2020 är det viktigare än någonsin att vi vågar svara ärligt på frågan ”hur mår du?”. Med den här kampanjen vill vi öppna dörren till julens lite svårare samtal, säger Amalie Angelskår, marknadschef på Mindler.

Samtalen kommer att ta upp olika frågeställningar kopplade till psykisk hälsa och ohälsa, och leds av Frida Boisen. 

– Den här är den viktigaste julen någonsin. Aldrig förut har så många i vårt land kämpat med psykisk ohälsa. Siffror från Previa visar att sjukfrånvaron på grund av psykisk ohälsa jämfört med i fjol har femdubblats, säger Frida Boisen.

Tidigare i år släppte hon sin självbiografiska roman ”Berätta aldrig det här”, där hon efter 13 år berättade om sin mammas självmord. 

Den digitala julkalendern sänds varje dag i Frida Boisens och Mindlers sociala kanaler och samlas även på en kampanjsida på nätet. Konceptet är framtaget tillsammans med kommunikationsbyrån 500 Stockholm.

Arbetsgrupp

Projektledning Mindler - Amalie Angelskår, marknadschef, Elina Nygårdh, digital marknadsansvarig

Programledare - Frida Boisen

Idé och konceptutveckling - Frida Boisen, Mindler och 500 Stockholm genom Isabella Sehlström, Izabelle Ellison, Karin Londré, Love Bonnier

Filmproduktion - Lossless, Henrik Björkman

Grafik design och animation - Morten Niklasson

 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.