Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Miriam Bryant i Zalando-kampanj

Publicerad: 18 oktober 2021, 13:03

Kampanjen ”Let's not go back to normal” firar att världen öppnas upp efter coronarestriktionerna, och att göra det normala ännu bättre än det var förr. ”Jag kan knappt beskriva hur mycket jag längtar efter att stå på en scen, dansa tillsammans med folk igen, stå nära och kramas – det är obeskrivligt”, säger Miriam Bryant.


Ämnen i artikeln:

Zalando

Kampanjfilmen är skapad av en grupp kvinnliga kreatörer, regissören Matilde Sköld, director of photography Josefin Owe, samt fotografen Hedvig Jenning

Kampanjfilmen reflekterar över betydelsen av att göra det normala ännu bättre. När världen återgår till normala är det lätt att glömma de orättvisor och ojämlikheter som pågår. 

– Jag hoppas på ett mer inkluderande samhälle. Att vi alla får existera här tillsammans och acceptera varandra för de vi är. Inte som du och jag, utan som vi, säger Miriam Bryant.

– Med den här kampanjen vill vi fånga den unika tid vi står inför, där världen långsamt öppnar upp sig igen. Vi tar våra svenska kunder med på en resa genom Miriams ögon, baserat på viljan att stärka optimismen och använda de senaste årens utmaningar som bränsle för positiv förändring, säger Natalie Wills, global marknadschef på Zalando.

Kampanjen kommer att lanseras på sociala medier och digitala plattformar och i Zalandos egna kanaler och pågå fram till lanseringen av Miriam Bryants nästa album, som släpps 19 november.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Creative Director: Johan Svensson

Art Director: Maria Nilsson

Head of Creative Studio: Lisa Linder

Production Manager: Fabián Grau 

Client Director: Ursula Grau / Karolina Ytterberg 

Account Manager / PR: Andrea Vitéz

-

Production Company: Bleck Out

Director: Matilde Sköld (Bleck)

DOP: Josephine Owe (XO MGMT)

Photography: Hedvig Jenning (MINK MGMT)  

Stylist: Charlie Malmsten (The Talent Group)

Set Design: Lisa Berkert Wallard (Artofficial Agency)

MUA: Johanna Nordlander

 

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

Zalando

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.