Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Misshandlar man – ska öka kännedomen om deras kosttillskott

Publicerad: 12 mars 2021, 10:57

Malin Gramer spelar huvudrollen i Elexir Pharmas nya kampanj.

Elexir Pharmas annorlunda reklamfilm, framtagen av Good Enough Media, vill lyfta de människor som presterar på topp för andras skull.


Ämnen i artikeln:

Calle Schulman

Kosttillskottbolaget Elexir Pharma grundades vid millennieskiftet, men det är först nu som företaget lanserar sin första varumärkeskampanj. Med en fem minuter lång film med programledaren Malin Gramer i huvudrollen berättas historien om en människa som närmar sig ett mentalt sammanbrott. Syftet är att lyfta de människor som presterar på topp för andras skull. 

– Alla budskap vi människor utsätts för är så sylvassa. Här vågar vi gå in i en gråskala som jag tror många kan känna igen sig i, säger Malin Gramer i ett pressmeddelande.

Nils Lindgren, marknadschef på Elexir Pharma, ser inte på filmen som bär deras logga som reklam, utan snarare som en vilja att kommunicera med kunderna som människor istället för målgrupper. 

– Det vi har gjort tillsammans med Malin Gramer är inte en reklamfilm utan kan mer liknas vid ett initiativ - en vilja att som företag våga kommunicera med människor i egenskap av ”människor” snarare än ”konsumenter” och ”målgrupper”. Att närma oss områden som människor kan relatera till och känna igen sig i hellre än att skrika ut säljbudskap, säger han. 

Bakom filmen står Good Enough Media och Calle Schulman i en kampanj som även består av nedklippta versioner.

– Vi har en känsla av att många i allt högre grad uppskattar uppriktighet snarare än runda löften och det ska bli otroligt spännande att se om vi har rätt, säger Nils Lindgren.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Calle Schulman

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.