onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

MSB ber ungdomar fortsätta ta hand om varandra i ny film

Publicerad: 8 november 2021, 10:29

Sedan coronapandemin bröt ut har ungdomar gått miste om mycket: studentfiranden, tågluffar och klimataktioner. Nu riktar MSB ett tack till dem, med hjälp av ungdomsorganisationen LSU.

Ämnen i artikeln:

MSBKampanjPR-kampanjReklamkampanj

Alicia Price

alicia.price@resume.se


Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, och Landsrådet för Sveriges Ungdomsorganisationer, LSU, har tillsammans tagit fram en film som riktar sig till alla unga som lidit av pandemins begränsningar. Reklambyrå är Le Bureau. 

Filmen gör nedslag hos ungdomar som gått miste om upplevelser under pandemin. Till exempel Erik som inte kunnat tågluffa och klimataktivister som inte kunnat demonstrera. Budskapet är att vi går mot en ljusare framtid, men att det fortsatt krävs att vi tar ansvar genom vaccinering.

– Vi vet förstås att det här en målgrupp som man tappar direkt om man viftar med pekfingrar, så vi har velat göra något som de förhoppningsvis tycker är roligt. Det är en utmaning, men jag hoppas att många kommer gilla filmen och att vi når fram med budskapet, säger Josephine Wallin Ankarstrand, cd och ad på Le Bureau.

Filmen kommer synas på bio och på sociala medier.

– För ungdomsrörelsen och oss på LSU är det avgörande att myndigheterna har ett levande ungdomsperspektiv för att alla unga ska få större chans till goda levnadsvillkor och makt att forma sina liv, säger Hannah Kroksson, generalsekreterare på LSU, i ett pressmeddelande.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Uppdragsgivare på MSB

Christina Andersson

Susanne Tingstedt

Marie Kämpe

Marcus Årskog

Josefine Barck

 

Uppdragsivare på LSU

Ella Coogan

Hannah Kroksson

 

Le Bureau

Josephine Wallin Ankarstrand, cd och ad

Anna Nylander, produktionsledare

Amanda Bermheden, projektledare

Agnes Wahlberg, originalare

Hjalmar Delehag, copywriter

 

Camp David

Robert Jitzmark, regissör

Emma Creed, producent

Rickard Edholm, exekutiv producent

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev