lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Niklas Ekstedt frontar Elons stjärnkocks-kampanj

Publicerad: 15 mars 2023, 10:36

Hemelektronikkedjan bygger vidare på sitt sponsorskap av Sveriges Mästerkock.

Ämnen i artikeln:

NyheterElonFolket

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Elon är en av huvudsponsorerna till årets upplaga av Sveriges Mästerkock, ett sponsorskap man nu uppmärksammar med en ny kampanj med kändiskocken Niklas Ekstedt. Temat i är att Elon erbjuder ”sakerna som gör dig till stjärnkock” och kampanjen är framtagen av Folket Sthlm.

– Niklas Ekstedt är på många vis en perfekt samarbetspartner för oss och det har varit en fröjd att ha honom med på det här, säger Christian Dahlborg, marknadschef på Elon. Genom att sponsra Sveriges Mästerkock visar vi på Elon vårt engagemang för mästerlig matlagning och vår vilja att hjälpa hemmakockar att lyckas med det lilla extra i köket och med vår nya reklamfilm tror jag vi kan inspirera människor att våga leva ut sina kockdrömmar.

Kampanjen kommer att synas i tv, digitala medier, butiker och sociala medier. Filmerna är producerade av Social Club med regi från Erik Warolin.

– Till kampanjen har vi tagit vara på känslan när det går riktigt bra i köket. Kanske ska man laga en tjusig middag åt sina vänner, och får flow framför spisen, säger Jocke Hanspers, copywriter på Folket. Då känner man sig som en riktig stjärnkock.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Uppdragsgivare: Elon

Marknadschef: Christian Dahlborg

Marknadskoordinator: Nicole Stefansson

Byrå: Folket Sthlm

Projektledare: Ulrika Andrinsson

Kreatörer: Robin Ejnebrand, Jocke Hanspers

Kundansvarig: Johan Falk

Produktionsbolag: Social Club

Regissör: Erik Warolin

Producenter: Henrik Lagercrantz, Elin Jonsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev