Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Noll till hundra i Skellefteå Krafts höstkampanj

Publicerad: 9 september 2021, 11:39

Tillsammans med Volt återlanserar Skellefteå Kraft en kampanj om förnybar el. Bland annat får vi se elräcerbilen gå från 0 till 100, en referens till konceptet som är grund till kampanjen.


Ämnen i artikeln:

Skellefteå KraftVolt

Sedan IPCC:s sommarrapport om klimatförändringarna är frågan ännu mer på tapeten, enligt pressmeddelandet. Att elektrifiera transportsektorn blir mycket enklare om fler väljer elbil – och det blir i sin tur lättare om det finns fler laddstationer. Därför bygger Skellefteå Kraft 800 nya supersnabbladdare på förnybar el, i samarbete med OKQ8.

Det är Skellefteå Krafts gamla koncept ”100% förnybar kraft” som har fått en fortsättning med fyra nya reklamfilmer. Skellefteå Kraft lyfter, på sitt utpräglade sätt, vikten av förnybar el både i hemmet och i bilen. 

– Hållbara transporter är ett av Skellefteå Krafts fokusområden och det tar vi fasta på i vår kommunikation under hösten, säger Anki Högdahl, marknads-kommunikationschef på Skellefteå Kraft, i ett pressmeddelande.

­– Hela samhället behöver ställa om, men allvar får sällan den stora massan att reagera eller agera. Det ska vara kul att ställa om till en bättre värld, säger Kristoffer Wernald, copywriter på Volt.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Volt:

Kristoffer Wernald – Copywriter

Viktor Arve – Art Director

Lisa Peterson – Account Manager

Jörn Arnell – Account Director

Daniel Eriksson – Motion Designer

Simón Jesus Ubeira – Motion Designer

Isabelle Friberg – Motion Designer

Staffan Kjellvestad – Visualizer

Helena Lindkvist – Final Art

Samuel Skwarski – PR Creative

Anton Blanck – Planner

 

Produktionsbolag ljud: 

Flickorna Larsson 

 

Skellefteå Kraft: 

Anki Högdahl – Kommunikationschef marknad

Jessica Karlsson – Kommunikationsstrateg Marknad

Maria Carlsten – Strategisk kommunikatör, marknadskommunikation

 

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

Skellefteå KraftVolt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.