Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Ny kampanj förvandlar Kvibilles ostmästare till Mr.Miyagi

Publicerad: 10 mars 2020, 13:04

80-talsnostalgi i senaste kampanjen från Arlaägda Kvibille.


Ämnen i artikeln:

Arla

Filmserien Karate kid är en av filmvärldens mest klassiska och oavsett om man sett dem eller inte är de flesta bekanta med frasen ”Wax on, wax off”.

När Kvibille nu lanserar en vaxfri variant av sin cheddarost gör Arlas inhousebyrå, The Barn, anspelningar på filmklassikern. I reklamkampanjen spelar Kvibilles ostmästare Roland för andra året i rad huvudrollen. Den här gången ställer han sig frågan ”Vax på eller vax av?”. I ett pressmeddelande skriver Kvibille och The Barn att filmen ska ses som en kärleksfull blinkning till ”både pretentiösa hantverksskildringar och den tidlösa dynamiken mellan den vise mästaren och dess otålige lärling”.

– Det skapar en stolthet internt, ett värde som stärker samarbetet mellan oss som jobbar med kommunikationen och alla på mejeriet, säger Malin Hammarström, senior category manager Kvibille/Arla.

Reklamkampanjen kommer att gå i tv, sociala medier, print och på Youtube. I de rörliga enheterna kommer ostmästaren Roland att stå i centrum medan man i sociala medier kommer tar ut idén i en rad cheddarmemes som kretsar kring ostmästarens visdomsord. Kvibille kommer även under hela det kommande året att aktivera kampanjen på Halmstad flygplats.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Malin Hammarström, Senior Brand Manager Speciality Cheese Kvibille/Arla

Victor Stenström, Art director The Barn

Vanda Wide, Copywriter The Barn

Kråk Björn Nordström, VFX The Barn

Lukas Eisenhauer, DOP The Barn

Nina Salo Åseskog, Producent The Barn

Sten Picado, Produktionsledare The Barn

Malou Marnfeldt, Produktionsledare The Barn

Filip Urde, Projektledare The Barn

Malin Wikner, Media buyer The Barn

Jesper Ei Karlsson, Regissör Slutet är nära

Christian Svensson, Musikproducent Slutet är nära

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Arla

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.