onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Ny kampanj från Relate – taxitur med dejtingcoach

Publicerad: 13 december 2022, 09:50

Coachingsamtal under en taxiresa? Varför inte. Dejtingappen Relates initiativ Realization ride, där man erbjöd singlar coachning i onlinedejting, blev snabbt fullbokad.

Ämnen i artikeln:

NyheterKampanjPR-kampanjReklamkampanj

Alicia Price

alicia.price@resume.se


Många hoppas nog kunna hitta den rätta i en dejtingapp, samtidigt som många tycker att det är en djungel. Relate Date är en app som premierar personliga värderingar som det bästa sättet att hitta sin perfekta matchning. För att hjälpa sina kunder erbjöd man i helgen en taxiresa med ett coachande samtal, där man fick hjälp att hitta sina värderingar och reda ut vad man egentligen söker hos en partner.

Initiativet blev fullbokat.

– Att identifiera vilka värderingar som är starkast hos en själv är inte bara svårt när man är i sitt eget huvud, det känns nästan som en omöjlighet. Att få chans att prata med någon som guidar en igenom sina egna tankar och känslor var något som gav mig ett helt nytt perspektiv och sätt att se och sätta ord på vad som verkligen är viktigt för mig, menar passageraren Rosanna Bhanji.

Relates vision är att hjälpa människor hitta långvariga relationer och tror på värderingsbaserad dejting. Som en förlängning av Realization ride erbjuder man nu online-coachning för singlar.

Under helgen när taxiresorna genomfördes ökade matchningarna i Relates app med 67 procent och engagemanget på de egna digitala kanalerna blev fyra gånger större. Totalt nåddes en halv miljon Stockholmare av initiativet, enligt Relate.

Kampanjen togs fram av Manifest Group. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev