Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Nya loggan gör premiär – Tradera ifrågasätter vad som är nytt

Publicerad: 10 november 2020, 12:43

Bild från Traderas nya reklamfilm.

Traderas nya kampanj ”Det nya nya” vill ifrågasätta hur vi ser på prylar köpta i andrahand.


Ämnen i artikeln:

TraderaDiktator

Andrahandsplattformen Tradera har den senaste tiden satsat allt mer på extern marknadskommunikation. Förra året inleddes ett samarbete med Nord DDB, konceptet ”For greater goods” togs fram och häromveckan lanserades en ny logotop framtagen av Nord ID, som nu gör premiär i en serie kampanjfilmer. 

Läs mer: Tradera presenterar ny logotyp – satsar på avskalat 

Under namnet ”Det nya nya” vill Tradera ifrågasätta definitionen av en ny pryl. För vad är egentligen definitionen av något nytt – att det kommer direkt från fabriken, eller att det är nytt för en själv? 

– Vi vill stå upp mot nykonsumtion och visa på att hållbar shopping kan vara både kul och lustfyllt. Med de här filmerna hoppas vi kunna få folk att fundera över vad som egentligen är ’nytt’ och på ett humoristiskt sätt visa på att cirkulär konsumtion är ”det nya nya”, säger Chantal Olsson, brand manager på Tradera, i ett pressmeddelande.

Totalt består kampanjen av fyra filmer som kommer att synas i sociala medier, playtjänster och på Youtube. De är framtagna av den kreativa byrån FLW tillsammans Tradera och producerade av Diktator. Lode Kuylenstierna har regisserat.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Tradera

Antonia Malm, Social Media & Campaign Manager

Camilla Sundåker, Art Director

Chantal Olsson, Brand Manager

Joakim Billstrand, Marketing Activation Manager

Pierre Norberg – CMO

 

FLW

Olle Lagerqvist, Art Director

Madeleine Engelbrecht, Copy och Projektledare

Jakob Jerremalm, Motion Design

Filip Callas, Design

 

Diktator

Lode Kuylenstierna, Regissör

Stellan Runge, Fotograf

Per Welén, Exekutiv Producent

Camilla Geijer, Producent

 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

TraderaDiktator

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.