Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Nytt samarbete mellan Blocket och Elite Hotels ska fylla tomma hotellrum i coronakrisen

Publicerad: 25 mars 2020, 09:43

Hotellrummen kommer att kunna nås via Blocket.se, Elite Hotels hemsida och den nya sajten Blockethotell.se.

Nya samarbeten krävs för att hitta vägar genom coronakisen. Nu har Blocket Bostad och Elite Hotels gått samman för att fylla tomma hotellrum.


Ämnen i artikeln:

CoronavirusetBlocketBlocket BostadFN

Den senaste tidens utveckling av coronavirusets spridning har slagit hårt mot hotellbranschen. Hotellrum står tomma och många hotelljobb hänger löst. Samtidigt råder en stor bostadsbrist på många håll i landet. 

Situationen har fått Blocket Bostad och hotellkedjan Elite Hotels att kroka arm för att tillsammans ny ut till bostadssökande som letar månadsboenden med centrala lägen runtom i Sverige. Samtidigt hoppas man kunna fylla tomma hotellrum och rädda hotelljobb.

Hotellrummen kommer att kunna nås via Blocket.se, Elite Hotels hemsida och den nya sajten Blockethotell.se. 

LÄS MER: Analys: Så förändras tonen i reklamen under karantänen

– Coronaviruset har kommit att påverka hela vårt samhälle och många branscher har det tufft just nu med permitteringar som följd. Jag tror vi kommer se flera exempel på den här typen av nya spännande samarbeten. Vår sajt är en av Sveriges största, och vi hoppas såklart kunna bidra till att tomma hotell fylls med både personal och gäster, och att Sveriges hjul fortsätter snurra, säger Pernilla Nissler, vd på Blocket, i ett pressmeddelande. 

De nya månadsgästerna får tillgång till eget kylskåp, städning, 24h reception, gym och höghastighets Wi-Fi.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.