onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

OLW lanserar chips framtagna av influencers – tävlar mot varandra

Publicerad: 21 mars 2023, 12:15

Melina Criborn och Jannike Nordström har tagit fram varsitt linschips och gör upp i OLW Snacks Battle. Vinnaren koras genom att konsumenterna får rösta på sin favoritsmak.

Ämnen i artikeln:

NyheterOLWKampanjPR-kampanjReklamkampanjInfluencerInfluencers

R

Redaktionen

red@resume.se


OLW Snacks Battle är en tävling där influencers tar fram chips för OLW. Melina Criborn och Jannike ”Bisse” Nordström ställs mot varandra i en rafflande duell. Under drygt ett års tid har de tillsammans med OLW:s produktutvecklare, brand managers och produktdesigners, tagit fram sitt alldeles egna veganska, linschips. 

Melina Criborns bidrag är Party Perfection, där hennes förkärlek till löjromschips har varit en inspirationskälla. Party Perfection har smak av smetana och dill. 

Hon möter Jannike Nordströms Finally Friday, med smak av taco och krämig cream cheese. Jannikes passion för tacos, familjetid och fredagsmys har inspirerat henne till slutresultatet.

I utvecklingsprocessen har Melina och Jannike varit involverade i allt, från smakutveckling till design. Under smakmötena har Melina och Jannike bland annat fått testa chips med smak av allt ifrån hallon-lakrits till pyttipanna för att få inspiration. De har under månader sedan justerat sina egna smaker och slutreslutatet som influencerna  nu presenterar är varsitt linschips som både till smak och utseende utgår från deras personliga preferenser.

Aktiveringen görs tillsammans med Redgert Comms. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev