onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Oscar Zia blir självförsörjande i andra säsongen av Granngårdens Youtube-serie

Publicerad: 2 maj 2023, 08:18

Oscar Zia är aktuell i Granngårdens Youtube-serie "Väx upp för fan", som kommunikationsbyrån Chiffer ligger bakom.

Foto: Chiffer.

Oscar Zia återvänder till det jordnära livet i en ny säsong av Granngårdens Youtube-serie ”Väx upp för fan.” Artisten och programledaren tar sitt odlingsintresse till nästa nivå, flyttar till ett torp på landet och vill lära sig hur man blir självförsörjande.

Ämnen i artikeln:

YoutubeReklam

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


För att fortsätta inspirera till ett liv närmare djur och natur är trädgårdsbutikskedjan Granngården tillbaka med säsong två av ”Väx upp för fan”. I den här säsongen ska Oscar Zia lyckas bli självförsörjande med hjälp av gäster som hälsar på honom på torpet. Han får bland annat besök av sin bror Dante Zia, timmersportsmästaren Ferry Svan och blomstergurun Emily Bratt.

– Efter förra säsongen ville jag bli ännu mer hardcore. Flytta ut på landet och lära mig bli självförsörjande. Det har varit väldigt roligt att träffa alla experter, och sjukt inspirerande och motiverande att klara av att leva på egen hand utan att vara beroende av ens el eller en matbutik. En otroligt stor kontrast till hur jag lever vanligtvis, och det har gett mig stor förståelse för hur mycket vi slösar på naturens resurser, säger Oscar Zia i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Oscar Zia medverkar i Granngårdens nya programsatsning ”Väx upp för fan”

”Väx upp för fan” har premiär den 27 april på Granngårdens Youtube-kanal. Serien produceras av kommunikationsbyrån Chiffer, som också ligger bakom idén, och regisseras av Maja Härngren. Se trailern nedan.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev