Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Pandemin satte stopp för standup-kvällarna – bryggeriet satsar på dokumentärserie

Publicerad: 14 december 2020, 14:03

Vanligtvis arrangerar Brooklyn Brewery standup-kvällar i både New York och Stockholm. Efter att pandemin satte stopp för projektet spelade de i stället in en kort dokumentärserie om livet som komiker, en dokumentär som riktas mot den svenska marknaden.


Pandemin och de smittskyddande åtgärderna har inneburit att de flesta som arrangerat fysiska event tvingats tänka om. Ett varumärke som i flera år jobbat med standup-kvällar för att stärka varumärket är Brooklyn Brewery. Arrangemangen har hållits både på hemmaplan i New York och i Stockholm.

Men när pandemin slog till blev det stopp för standup-kvällarna. För att hitta ett sätt att fortsätta nå ut med innehåll på samma tema bestämde sig därför Brooklyn Brewery att tillsammans med ett lokalt filmteam spela in en dokumentär om livet som standup-komiker. Dokumentären, där även Brooklyn Brewery-anställda är flitigt förekommande, hade nyligen premiär och kommer att sändas i tre delar. Bakom post-produktionen står svenska Fully Studios. Hela kampanjen är riktad mot den svenska marknaden, Brooklyn Brewerys största utanför hemlandet.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Brooklyn Brewery:

Stina Grape & Alireza Shamsparto

Fully Studios:

Kreatör & Producent: Jakob Åhl

Klippare: Elias Nilsson & Robin Johansson

Animation: Jesper Hansson & Emil Gradén

Ljudmix: Patrik Öberg/Nakatomi

Grade: Sebastian Guest/Terrassen Post

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.