Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Pantamera hyllar pantande hjältar med Myra Granberg

Publicerad: 12 april 2022, 08:04

Myra Granberg gör årets Pantameralåt.

Foto: Pressbild/Pantamera

Returpack vill att svenskarna ska panta ännu mera och släpper en ny kampanj. Nu släpper de en ny pantamera-låt tillsammans med Myra Granberg.


Ämnen i artikeln:

PantameraReturpackKampanj

Superhjälte-temat har svept genom samhället de senaste åren. Och Returpack hakar nu på i en ny Pantamera-reklam. Den Grammisnominerade artisten Myra Granberg drar på sig dräkten och uppmanar svenska folket att panta ännu mera i låter ”Superhero deal (Pantamera)”.

– Att få Myra som artist har varit fantastik. Hon har ett väldigt engagemang. Vi är också jätteglada som fått med produktionsbolaget Meraki STHLM på tåget. När vi träffade Hajan och Entisar och de berättade om hur de ville tolka Myras låt, sa det bara klick, säger Maria Lamke AD på Granath”

– Vår stora utmaning, och målet med hela pantsystemet, är att få svenska folket att panta mera. Svenskarna är duktiga, men vi behöver alla påminnas mer för klimatets bästa. Pantameralåten är ett glädjefullt tack tillbaka till alla som är med och sluter kretsloppet, säger Katarina Lundell, kommunikationschef Returpack Pantamera. 

LÄS OCKSÅ: Annonsörer söker ”färre men värre” byrårelationer 

Målet för Pantamera är att 90 procent av det som säljs ska kunna pantas. I dagsläger ligger det på hela 88 procent. Dessutom har pantningen ökat under pandemin, delvis på grund av högre hemmakonsumtion eftersom svenskar har visat sig vara bättre på att panta det de förbrukar i än det de förbrukar när de är på språng, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

”Nu är Sverige till stor del tillbaka och man rör sig åter utanför hemmet, vi hoppas att man tar med sig sina goda pantvanor och att pantningsgraden fortsätter att öka”, säger Katarina Lundell.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Granath:

AD: Maria Lamke

CD: Fredrik Espmark

Projektledare: Göran Berggard

 

Regi/producent Hajan Jabar, Meraki STHLM

Regi/producent: Entisar Mohammednur, Meraki STHLM

 

Joakim Wedholm

Reporter

joakim.wedholm@resume.se

Ämnen i artikeln:

PantameraReturpackKampanj

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.