Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Peter Stormare och Kristofer Hivju sjunger opera från utsiktstorn i Bauhaus nya film

Publicerad: 23 februari 2021, 08:21

I Bauhaus nya reklamfilm ansluter norske Game of Thrones-stjärnan Kristofer Hivju. Han och Peter Stormare bygger varsitt utkikstorn där de kan kommunicera med varandra över landsgränsen genom sång.


Ämnen i artikeln:

BauhausPeter Stormare


Bygghandeln hör till de branscher som har haft en positiv trend under 2020. Bauhaus har upplevt en stark tillväxt under fjolåret där kedjans e-handel fördubblades. I den nya reklamfilmen som ska bygga Bauhaus som ett stort nordiskt varumärke väljer marknadschefen ett bredare anslag.

Reklamfilmen filmen knyter an till den instängdhet under pandemin som många kan relatera till. En period av längtan till att kommunicera med andra även om det måste vara på avstånd. Nu har Kristofer Hivju gett Bauhaus följeslagare under flera år, Peter Stormare, sällskap i varumärkets reklamvärld. 

– Vi har varit tvungna och ställa om mycket av vår kommunikation under pandemin och den här filmen är ett bra exempel på att det också höjt oss själva ibland. Att skapa själv har varit ett viktigt uttrycksmedel för många i dessa tider och där är Bauhaus en möjliggörare vilket vi hoppas att Stormare och Hivju ska inspirera än fler till att förstå. Även om inte alla kommer att bygga ett eget utkikstorn på kolonilotten kanske, säger Johan Saxne marknadsdirektör i en kommentar. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

Under inspelningen av filmen så provade också Peter Stormare och Kristofer Hivju på att spela gitarr och sjunga en del tillsammans.


– Jag har alltid haft ett gott öga till Hivju och gillade grundidén till filmen, folk behöver få utlopp för sin kreativitet och sociala behov på något sätt. Vi hade kul tillsammans, inte minst när vi spelade gitarr. Och utkikstorn, ja vem vill inte ha ett sådant! Kan inte förstå varför jag inte byggt ett torn tidigare, säger Peter Stormare i en kommentar.

Kristofer Hivju:

– Att få sjunga opera mot legenden Peter Stormare från ett hemmagjort torn i skogen - naturligtvis ville jag vara med på det! Jag tror att kombinationen av snickeri och sång är det bästa läkemedlet för att få utlopp för vad som helst man behöver få ut. Det var ett stort nöje att arbeta och spela med Stormare.

Filmen visas bland annat i TV4 från och med 24 februari. 

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

BauhausPeter Stormare

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.