måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Polestar med ny global kampanj för Polestar 3: ”Vi har skapat en unik miljö som inte finns i dag”

Publicerad: 20 mars 2023, 13:52

Den nya elektriska SUV:en Polestar 3:s minimalistiska design går igen i kampanjens uttryck.

Ämnen i artikeln:

NyheterPolestarKampanjPR-kampanjReklamkampanj

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Elbilsbolaget Polestar  är för närvarande aktiv på 27 marknader globalt. I höstas lanserades företagets tredje bil, den elektriska prestanda SUV:en Polestar 3 under ett uppmärksammat event i Köpenhamn.

De första leveranserna beräknas vara redo i slutet av året och därför lanseras nu den första stora globala kampanjen för Polestar 3. Som ett designdrivet företag har Polestar gjort sig kända för sitt minimalistiska uttryck som sätter produkten i fokus, så även i denna kampanj. 

Den integrerade kampanjen går upp i Sverige i dag 20 mars, där Polestar 3, SUV:en för den elektriska tidsåldern, har fått sällskap av ”Added structures” som också är kampanjens namn. Något som kommer vara synligt såväl i reklamfilmen, de stora utomhusenheterna och de printar som ingår i den första fasen av kampanjen.

– Vi jobbar nära och tillsammans med våra design- och utvecklingsteam och det är därför naturligt att våra interna kreativa team landade i denna synnerligen produktfokuserade och minimalistiska kampanj för Polestar 3, säger Nils Rylén marknadschef på Polestar Sverige i ett pressmeddelande. 

Bild 1/2  

Kampanjen ska fortsätta att bygga på positionen som ett designdrivet lyxvarumärke och har utvecklats och producerats av teamen på Polestars globala huvudkontor i Göteborg. Bildmaterialet i kampanjen ska förmedla bilden av en den elektriska och vackrare värld som Polestar 3 är designad för.

– Vi har skapat en unik miljö som inte finns i dag genom att kombinera våra kreativa krafter inom både design, foto och arkitektur, säger Pär Heyden, head of brand, Polestar i en kommentar.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Kampanjen kommer att aktiveras globalt i såväl: TV, bio, Youtube, print, utomhus, digitalt samt sociala medier.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev