Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Pressbyrån låter kunderna binda bullpriset

Publicerad: 3 november 2022, 13:04

Pressbyrån och Åkestam Holst slår mynt om den osäkra tid vi lever i med höjda räntor och skenande inflation. Nu kan kunderna binda bullpriset i upp till ett år.

Ämnen i artikeln:

NyheterKampanjÅkestam HolstPressbyrån

R

Redaktionen

red@resume.se


Det senaste året har bjudit på högre energipriser, bergochdalbana på börsen och en svagare krona. Det har blivit dyrare att leva och snittpriset på en kanelbulle har gått upp 16 procent jämför med förra året. Som svar på den ekonomiskt pressade situationen ger Pressbyrån nu kunderna en möjlighet att binda bullpriset, i upp till ett år.

– Vi tar intryck av det som händer i vår omvärld och sätter vår prägel på det. Även fast kampanjen har en humoristisk ton så finns det ett allvar bakom. En bulle är en bulle och det ska inte behöva svida i plånboken när du köper ditt tre-fika, säger Lennart Schultz, marknadschef på Pressbyrån i ett pressmeddelande. 

Kampanjen kommer synas i sociala medier, utomhus, print samt i radio och som podcast. Och den som vill binda bullpriset kan (under kampanjperioden) besöka någon av Pressbyråns butiker och välja att binda bullen på 20 kronor i 3, 6 eller 12 månader.

– Det är trista tider och det pratas boräntor och elpriser överallt. Sverige behöver skratta mer och Pressbyrån behöver sälja kanelbullar - så detta blev en perfekt kombination, säger Joakim Estemar, kreatör på Åkestam Holst NoA i en kommentar.

Arbetsgrupp

Pressbyrån/Reitan Convenience Sweden

Marknadschef: Lennart Schultz

Campaign Manager: Adrienne Heurlin

Content Manager: Gabriella Matheny


Åkestam Holst NoA

Kreatörer: Joakim Estemar, Tiago Pinho, Erik Nordenankar

Joakim Khoury, creative director
Planner: Patrik Lundberg

Produktionsledare: John Müllersdorf

Client Lead: Lisa Voltaire

Orginalproduktion: BKRY NoA

Digitalproduktion: BKRY NoA

Audioreklam: Flickorna Larsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev