Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Priority uppdaterar Grand Hôtels fasad med gigantisk illustration

Publicerad: 29 januari 2021, 10:07

En illustration i måtten 2,7 gånger 13 meter täcker nu Grand Hôtels entré i samband med en större renovering. Projektet är en del av ett större varumärkesarbete.


Ämnen i artikeln:

Grand HotelPriority

När Grand Hôtel passerade förra årsskiftet såg 2020 ut att bli det bästa finansiella året hittills. Sedan kom coronaviruset. 

Pandemin har som bekant kraftigt begränsat möjligheten till resor, vilket resulterat i tomma hotellrum och inställda restaurangbesök på många hotell runtom i landet. Grand Hôtel är inget undantag. 

Under tiden som Folkhälsomyndigheten avråder från resor passar de nu på att genomgöra en totalrenovering och uppdatering av hotellets huvudentré, där en ny illustration i storformat möter förbipassande. 

Projektet är en del av ett större varumärkesarbete med målet att fortsätta uppdatera hotellet, som grundades 1874. 

Illustrationen är framtagen tillsammans med varumärkesbyrån Priority, vars creative director Jan Vana arbetat som Grand Hôtel-gruppens designpartner i över tio år. Den beskrivs i ett pressmeddelande som en symbol för hotellets syn på varumärket framåt där hela besöksupplevelsen ska genomsyras av hotellets position som en klassisk destination i ständig förändring. 

– I en tid när upplevelser är minst lika viktiga som produkter och tjänster är ett besök på Grand Hôtel mer än bara en övernattning. Att skapa en attraktiv besöksupplevelse genom hela kundresan är A och O, från hotellbokningen på webben ända ner till middagsmenyer, säger Jan Vana.

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Grand HotelPriority

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.