onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Programledde SVT:s Fråga doktorn i 18 år – blir reklamansikte för Krys vårdcentraler

Publicerad: 20 mars 2023, 10:17

När Kry vill förändra bilden av varumärket används den folkkära tv-profilen Suzanne Axell, för många känd från programmet ”Fråga Doktorn”.

Ämnen i artikeln:

ReklamfilmNyheterKrySVTKampanjPR-kampanjReklamkampanjReklam

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Det har gått fem år sedan gjorde Kry reklam om det nya sättet att söka vård på, ”Läkare i mobilen”. Nu vill varumärket få svenskarna att förstå att de är så mycket mer än bara en nätläkare. Idag har Kry 28 vårdcentraler runtom i landet där 220 000 patienter valt att lista sig. För att flytta perceptionen och visa att man är en av Sveriges största vårdgivare med 28 tar Kry hjälp av tv-profilen Suzanne Axell, som ledde programmet ”Fråga Doktorn '' i SVT mellan 2003 och 2021. 

– Suzanne är en legend och är både kunnig och trovärdig. Dessutom gillar hon och använder sig av Kry och är även listad på en av våra fysiska vårdcentraler. Så kampanjen skrev nästan sig själv, Suzanne är ju en av Sveriges mest erfarna programledare som förstår vad Kry gör och varför det är så viktigt att utveckla vården till att bli mer inkluderande och tillgänglig. Valet av vårdcentral är ju ett av livets viktigaste val och med Suzannes hjälp tror vi att fler kan inse det, säger marknadschefen Kristoffer Stenqvist i ett pressmeddelande.  

Krys kampanj har precis lanserats och kommer gå i TV, online-video, radio, utomhus, print och sociala medier. Suzanne Axell kommenterar samarbetet så här:

– Jag tycker det är viktigt att vi gör aktiva val i livet, och att vi funderar över vad vi värderar, prioriterar och är i behov av. Inte minst när det gäller vården. Det är ett av de viktigaste ämnena i dagens samhälle, och ett ämne som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev