Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

RFSU har försökt skapa världens sexigaste produktmanualer

Publicerad: 17 november 2022, 10:38

RFSU och Valtech Radon tolkar den informativa, men oftast osexiga produktmanualen, för att få fler att utforska sina sexleksakers fulla potential.

Ämnen i artikeln:

NyheterRFSU

R

Redaktionen

red@resume.se


Enligt ny undersökning från RFSU tröttnar svenskarna lätt på sina sexleksaker – den främsta anledningen är att det blir för enformigt och spänningen dör ut. I samband med lanseringen av den nya serien, ”Sense Me Sex Toys”, har RFSU fokuserat på att inspirera människor till att utforska produkternas olika funktioner på ett nytt och lustfyllt sätt. Till sin hjälp har man sensuella produktmanualer framtagna tillsammans med audioerotik-appen OhCleo.

Manualerna ska fungera som en ljudbaserade guide, som vägleder användaren genom upplevelsen.

Två av manualerna är inspelade av artisten Oscar Zia och skådespelaren Rachel Molin. Manualerna har även fått ett stämningsfullt bakgrundsljud, framtaget av dj:n och musikproducenten Kornél Kovács.

– Viktig information har en tendens att paketeras torrt och tråkigt. Sexleksaker är och ska vara kul, så när det visade sig att svensken behövde lite hjälp på vägen kändes det självklart att skapa inspirerande och sexiga manualer som speglar den lika sexiga produkten, säger Magnus Klang, executive creative director på Valtech Radon i ett pressmeddelande.  

Kampanjen aktiveras i Sverige och Finland, och startar med en trailer på Stockholms Internationella Filmfestival. Vidare aktiveras kampanjen i digital utomhus, print, PR, social, på YouTube, Spotify, Meta, TV4-Play, TVC, Bio, Online display, online video och influencer- och podcastsamarbeten. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

 

 

Arbetsgrupp

Byrå: Valtech Radon

Kund: RFSU AB

DOP: Niklas Panthell

Gaffer: Anton Sjöberg

MUA Stylist: Viveka Sun

Ljudmix: Red Pipe

Styling Rachel Molin: Tina Rydergård

Mediabyrå: Scream, Toinen Phd

Mediapartners: Stockholm Filmfestival

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev