Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Ryan Reynolds bytte reklamfilmen mot Powerpoint-presentation

Publicerad: 6 maj 2020, 09:42

När coronakrisen slog till var skådespelaren Ryan Reynolds företag Mint Mobile mitt uppe i en reklamfilmsinspelning. Nu ersätts reklamfilmen av en skämtsam Powerpoint-presentation från skådespelaren.


Coronakrisen har lett till att de flesta reklamfilmsinspelningar, inte minst internationellt, fått skjutas upp eller ställas in. Utan möjlighet till stora produktioner har byråer och produktionsbolag i stället fått tänka om.

Ett av de företagen är den amerikanska mobiloperatören Mint mobile, ett företag som ägs av skådespelaren Ryan Reynolds. När coronakrisen slog till och folksamlingar förbjöds var bolaget, tillsammans med den Reynolds-ägda byrån Maximum Effort, mitt uppe i en inspelning. Inspelningen fick skrotas och i stället har de spelat in en film där Ryan Reynolds via en klichéfylld Powerpoint-presentation presenterar alla fördelar med ett abonnemang hos bolaget – typ ”Enligt matte kan du årligen spara hundratals dollar genom att flytta ditt abonnemang till oss”. Under presentationen fumlar Reynolds även runt på skrivbordet och hittar en del mindre smickrande material.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.