Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Ryan Reynolds plan – ska locka konsumenter med gratis 5G

Publicerad: 16 oktober 2020, 08:29

Från Mint mobiles nya reklamfilm.

Skådespelaren Ryan Reynolds är tillbaka med ännu en humoristisk reklamfilm.


Ämnen i artikeln:

Reklam

Att skådespelaren Ryan Reynolds just ny bygger en alternativ karriär inom telekombranschen är vida känt sedan hans investering i mobiloperatören Mint mobile för drygt ett år sedan. Men han har även uppmärksammats för sina humoristiska reklamfilmer för bolaget. I maj ersatte han till exempel en inplanerad reklam, inställd till följd av coronapandemin, med en egen powerpoint för att förklara fördelarna med abonnemanget. 

Nu är han tillbaka med ännu en reklamfilm – i syfte att förklara vad 5G är. Det går dock inte särskilt bra, skriver Adweek

I det 32 sekunder långa klippet står skådespelaren på ett mintfält, där han ropar in Mint mobiles teknikchef Rizwan Kassim som ska hjälpa tittarna att förstå vad det är. Han hinner dock inte långt innan Ryan Reynolds säger att de kanske aldrig kommer att få veta vad 5G är – och ger bort det gratis till alla abonnemang. 

Allt fler operatörer satsar på marknadsföring som ska förklara fördelarna med 5G. Till exempel har Mint mobiles konkurrenter T-Mobile och Verizon gjort liknande grejer, om än med en mer seriös och utbildande ansats. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Reklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.