Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Så ska Sandberg Trygg göra laddoperatören störst i Sverige

Publicerad: 22 december 2021, 10:26

Sandberg Trygg ska göra laddoperatören Recharge störst i Sverige.

Foto: Pressbild

Norges ledande laddoperatör ska bli störst i Sverige. Nu tar de hjälp av Sandberg Trygg för att marknadsföra satsningen på 1 000 nya laddstationer.


Ämnen i artikeln:

KampanjSandberg Trygg

Laddoperatören Recharge har 2 400 laddstationer runt om i Norden. Störst är de i Norge och genom en ny kampanj hoppas de bli ledande även i Sverige.

– Redan idag finns Recharge på många platser i Sverige. Vi har varit tidigt ute i marknaden med publik snabbladdning på till exempel McDonald’s restauranger. Vi samarbetar även med Preem. Nu fortsätter vi växa med nya generationens supersnabbladdare för alla nya och kommande generationer elbilar, säger Maria Brant, chef för Recharge Sverige.

Till hjälp har de tagit Sandberg Trygg som ska marknadsföra satsningen i Sverige.

– Det är stimulerande att få vara med och bidra till att infrastrukturen för elbilar byggs ut. I det första steget av kampanjen lyfter vi tydligt fram Recharges målsättning med 1000 nya snabbladdare och vad målgruppen har att vinna på att etablera snabbladdning vid sin verksamhet. Kampanjen innehåller bland annat ett test där målgruppen kan se om deras verksamhet passar för snabbladdning. Vi ser fram emot att fortsätta med de planerade aktiviteterna för 2022, säger Louise Danckwardt, vd på Sandberg Trygg.

Joakim Wedholm

Reporter

joakim.wedholm@resume.se

Ämnen i artikeln:

KampanjSandberg Trygg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.