tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Santa Maria vill klättra på Tex mex-tronen med ny kampanj

Publicerad: 16 juni 2022, 11:25

Europas största Tex mex-producent, Paulig, förnyar och förstärker Santa Maria Tex mex med kommunikationsplattformen Chairing.

Ämnen i artikeln:

NyheterSanta MariaWW/TBWADentsuKampanjPR-kampanjReklamkampanj

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Santa Maria befäster sin plats på Tex Mex-tronen  med nya kommunikationsplattformen ”Chairing” som tagits fram i samarbete med TBWA\, tanken är att stärka kärnan i Santa Marias Tex mex-sortiment, driva premiumisering i kategorin och introducera nyheter.  

Den beskrivs som en hyllning till det sociala kring Tex mex-måltiden. Namnet Chairing är en ordlek med koppling till både Tex mex middagens sharing-moment och engelskans ”chair”. 

– En av de starkaste hörnstenarna i Tex mex är det sociala sammanhanget – samlingen kring matbordet, runtskickandet av skålar, samtalen och skratten. Stolen får här stå symbol för välkomnandet till bordet. Och alla får självklart plats, säger Paula Backman, chief marketing officer på Paulig, i ett pressmeddelande. 

Santa Maria kommer annonsera i traditionella medier men också genom online-video, sociala medier, influencerkanaler, butik och i medier. 

– Chairing är ett koncept som har tagits väl emot i många länder, trots skillnader mellan marknaderna. Kanske hänger det ihop med att det är ett uppdrag där både TBWA\ i Norden och Paulig har jobbat i ett team över landsgränserna. Ganska snabbt ser vi kraften i har varit hundratals personer med alla tänkbara kompetenser och bakgrunder tillgängliga, som nu tillsammans har skapat något långsiktigt för Santa Maria Tex mex, säger Carl Dalin, Art Director och partner på TBWA\. 

 

Paulig

Paulig är ett familjeägt livsmedelsföretag som vill skapa en ny, hållbar matkultur - för både människa och planet. Paulig erbjuder smaker i alla former: kaffe och drycker, Tex mex och kryddor, snacks och växtbaserade alternativ. Företagets varumärken är Paulig, Santa Maria, Risenta, Poco Loco och Liven. Pauligs omsättning uppgick 2021 till 966 miljoner euro.  Företaget har 2 400 passionerade medarbetare i 14 länder som alla samlas kring syftet For a life full of flavour.

 

Arbetsgrupp

Uppdragsgivare: Paulig

Strategisk byrå: TBWA\

Mediebyrå: Dentsu

Pr-byrå: Amazing Alice

 

 

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev