Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

SBAB gör årslång miniserie med Björn Gustafsson

Publicerad: 27 november 2020, 10:35

I det första avsnittet av den nya säsongen har Björn Gustafsson försvunnit i skogen.

Trots att man numera brutit med Emakina DBG fortsätter SBAB med konceptet ”Boendeekonomi är jättekul”. Nu släpper de en miniserie med Björn Gustafsson, Erik Haag och Nour El Refai.

Ämnen i artikeln:

SBABErik Haag

Julia V. Caesar

julia.v.caesar@resume.se


Den folkkäre komikern Björn Gustafsson är vid det här laget väl förknippad med det statliga bolåneinstitutet SBAB. Han har medverkat i flera kampanjer för företaget, och det virala klippet då han rider in på en vit häst i en rapmusikvideo har i skrivande stund 6,5 miljoner visningar. I somras släpptes även en kampanj där två klipp från en gammal reklamfilm återupplivades. 

Nu står det klart att Björn Gustafsson fortsätter samarbeta med SBAB under konceptet och kampanjnamnet ”Boendeekonomi är jättekul!”. Detta trots att man i mars bröt med Emakina DBG, som tagit fram konceptet. 

Nu släpps en tredje säsong med kortfilmer, där komikerna och skådespelarna Erik Haag, Björn Gustafsson, och Nour El Refai ska öka kunskaperna om boendeekonomi med hjälp av humor. Under kommande år kommer nya klipp att sändas, med start idag. 

Kampanjen är framtagen i samarbete med Helgeson/Moll, Dos Gallinas Palma och Erik Haag.

– För de allra flesta är ett bostadsköp den största affären i livet. Att byta bostad är ofta förknippat med många positiva känslor men det kan också uppstå många frågor och funderingar. Och det är många kloka beslut som ska fattas på vägen. Med hjälp av Björn, Erik och Nour vill vi hjälpa svenska folket att ta kloka beslut kring sitt boende och boendeekonomi och samtidigt visa att det faktiskt kan vara jättekul på vägen, säger Klas Danielsson, vd SBAB, i ett pressmeddelande. 

Det första avsnittet tar vid i en skog där Björn Gustafsson försvunnit. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev