Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

SEB turnerar med julkonsert på svenska äldreboenden

Publicerad: 9 december 2020, 10:15


Ämnen i artikeln:

SEB

I normala fall brukar SEB bjuda sina kunder och anställda på en julkonsert på Konserthuset i Stockholm. I år ser omständigheterna annorlunda ut och storbanken var tvungna att ställa in evenemanget. I stället väljer man att låta julkampanjen bli en konsert särskilt tillägnad alla de äldre som har drabbats extra hårt under pandemins 2020 där många inte kommer att ha möjlighet att träffa sin familj i jul.

Tillsammans med Young Artists, som är en del i SEB:s partnerskap med Konserthuset, anordnar banken en Sverigeturne där de besöker ett tjogotal vård- och sjukhem med en julkonsert utomhus.

Till detta har SEB även gjort en julfilm regisserad av Marucs Ibanez på Newland som spelades in i slutet på november på Ersta Sarahemmet, söder om Stockholm. Damen i filmen heter Gerda och 96 år gammal. Hela inspelningen skedde utomhus till följd av besöksförbudet på alla boenden. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.– Vi hade en sjuksköterska som Coronasäkrade hela inspelningen. Samtliga i teamet bar ansiktsmasker och tillämpade social distansering genom hela produktionen, skriver bankens creative director Mathias Appelblad i ett mejl till Resumé. 

Filmen kommer först att lanseras som en del av en julhälsning till SEB:s kunder och sedan släppas i egna kanaler samt köpta medier på Instagram, Facebook och YouTube den 14 december.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

SEB

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.