måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Sellpy gör sommarkampanj med hjälp av AI

Publicerad: 23 maj 2023, 09:20

Sellpys modeller kom inte längre än till studion.

Foto: Sellpy

I Sellpys sommarkampanj visas second handstilar upp i grönskande miljöer – som inte finns i verkligheten.

Ämnen i artikeln:

KampanjPR-kampanjReklamkampanjReklam

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Kampanjen “Summer in the green” är fotograferad framför en green screen i Sellpys studio i norra Stockholm. Men sommarkänslan är framtagen på artificiell väg, i samarbete med AI-artisten Hana Katoba som skapat en handfull sommarlandskap.

– Det är så klart en utmaning att porträttera sommar när vädret är allt annat än somrigt. Speciellt när man inte vill resa med ett team till mer solsäkra platser. Därför bestämde vi oss för att generera landskap med AI – både ett spännande och roligt tillvägagångssätt och en högst relevant lösning, säger Ida Colliander, copywriter på Sellpy.

Sommarbakgrunden på Sellpys kampanj är skapad av AI.

Foto: Sellpy

I kampanjens enheter varvas de ai-genererade sommarmiljöerna med bilder och filmklipp där själva green screenen syns och dess gröna färg får bidra till grönskan. Enheterna kommer att synas i sociala kanaler som Instagram, Facebook, Tiktok och Pinterest.

– Till skillnad från traditionella återförsäljare, är produkterna vi säljer unika. Plaggen har använts olika mycket och är olika slitna, så vill porträttera dem ärligt och autentiskt. Därför landade vi med en relativt unik lösning där vi mixar artificiella världar med verkliga modeller och plagg, säger Philip Arvidson, Creative director på Sellpy.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Mattias Alfborger, Art Director
Ida Colliander, Copywriter
Philip Arvidson, Creative Director
Laris Rašidović, Fotograf
Clara Carrick, Digital Designer
Mariska Engelbrecht, SoMe Content Creator
Emma Lubrano Lavadera, Projektledare
Martina Axtelius, Stylist
Pari Damani, Hair & make

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev