Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Sodastream släpper julkampanj med Snoop Dogg

Publicerad: 18 november 2020, 08:46

Snoop Dogg uppmanar oss att njuta av hemmasemetern och kommunicerar Sodastreams hållbarhetsbudskap i varumärkets reklamfilm.


Ämnen i artikeln:

SodastreamSnoop Dogg

Snoop Dogg har genom åren gjort en rad reklamsamarbeten. Det mest uppmärksammade i en svensk kontext skedde för några år sedan då rapparen och entreprenören blir ansiktet utåt för Klarnas reklamkampanj, bytte namn till Smoooth Dogg och gick samtidigt in som delägare i betalbolaget med många spekulationer som följd.

Nu är det Sodastream som har knutit till sig Snoop Dogg för ett reklamsamarbete. Julkampanjen handlar om att ”njuta av de små meningsfulla sakerna” och är den hittills största globala kommunikationsinsatsen som varumärket har genomfört. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

I filmen uppmuntrar Snoop Dogg människor att fokusera på de små men viktiga sakerna i livet, inte minst under julledigheten detta speciella år. Berättelsen vidrör också hur familjesemestrar hemma och ersätter de stora planerna på en resa. Snoop Dogg levererar därtill det hållbarhetsbudskap som Sodastream har fokuserat hårt på under de senaste åren. Här får hiphop-legendaren sällskap av en animerad havssköldpadda och pratar om de små förändringar människor kan göra som har stor inverkan på planeten.

I en annan scen visar Snoop upp hela sin familj som sitter vid middagsbordet under semestern som tidstypiskt kämpar för att hålla sig borta från skärmar. Sodastreams julkampanj är så klart inte utan hundar. 

– Sodastream är den ultimata lilla förändringen för att minska plastavfall för engångsbruk, och Snoop Dogg är en bra partner för att hjälpa till att sprida detta meddelande på ett roligt sätt. 

Reklamfilmen är regisserad av Jake Szymanski. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

SodastreamSnoop Dogg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.