Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Soundtrack your brand i ny kampanjsatsning – riktar in sig på hotell och restauranger

Publicerad: 17 februari 2022, 13:42

I sin senaste kampanj fortsätter Soundtrack your brand att sätta bakgrundsmusiken i rampljuset.


Ämnen i artikeln:

Soundtrack Your BrandNyheterAnimalSlutet är nära

I somras släppte svenska Soundtrack your brand sin första större kampanj. Bolaget, som beskriver sig själva som ”Spotify för företag”, har en katalog med närmare 60 miljoner låtar som företag kan spela i sina lokaler. Nu får kampanjen en uppföljning särskilt inriktad på två av bolagets största kundsegment – hotell och restauranger. Precis som i sommarens versioner är det på grund av missmatchad musik dålig stämning i olika lokaler, något under taglinen ”Your business, your playlist” rättas till. Kampanjerna är anpassade efter den amerikanska publiken.

– Vi jobbar otroligt mycket med både hotell och restauranger. Därför vill vi så klart lyfta deras business och visa hur vår produkt kan hjälpa dem, säger Sofia Lundström, director of online and marketing på Soundtrack your brand.

Idén till kampanjerna kommer från Animal medan Slutet är Nära står för produktionen.

– När vi släppte de förra filmerna var det många som hörde av sig och undrade över musiken, och som även skrev att de hittat sina favoritkaraktärer i våra filmer, vilket så klart är jättekul. Vi vill fortsätta visa hur viktig musik är för våra kunders affärer med humor, säger Erica Magnergård, CRO-ansvarig på Soundtrack your brand.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Soundtrack Your Brand: 

Sofia Lundström, Director of Online and Marketing 

Erica Magnergård, CRO 

Animal: 

Margarita Testa, Client Director  

Beatrice Helin, Producer

Herman Vieweg, Creative Director 

August Laustsen, Art Director  

Johanna Rättzén, Copywriter 

Slutet är Nära: 

Jonas Hong Soo Eriksson, Director  

Linda Klerehag, Producer 

Alexandros Bakos, Executive Producer 

Slutet Takeout, Musik & Postproduktion

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.