Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Stadium hyllar alla som kämpar

Publicerad: 21 januari 2020, 08:09

Stadiums inhousebyrå har tagit fram den rikstäckande kampanjen ”Till alla er som kämpar” där sportkedjan försöker ge en så ärlig bild som möljligt av hur det är att träna.


Ämnen i artikeln:

Stadium

Med kampanjen vill Stadium hylla de som går till gymmet och i den kontexten lyfta fram varumärkets nya träningskollektioner. Här vill Stadium differentiera sig gentemot konkurrenterna genom att ge den ”vanliga” människan huvudrollen. Den som kämpar fast det känns tungt ibland. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Insikten som kampanjen vilar på är att den schablonmässiga bilden av träning som vi ofta ser i reklam inte stämmer överens med träningsupplevelsen för den stora massan. Att se ”perfekta” människor träna gör att många inte kan relaterar till dem som kund.

– Den typiska bilden av människor på gym är den leende och svettfria träningsfantasten som aldrig kämpar med sin motivation. Vi tror att de flesta tränar för att de vet att de mår bra av det och att det inte alla gånger är träningslusten som driver på. De riktiga hjältarna är de som kommer iväg på ett träningspass trots att motivationen tryter emellanåt. Vi vill hylla dem med den här kampanjen, säger Annika Trangius, Creative Lead på Stadium Inhouse.

Kampanjen gick upp brett i går, måndag den 20 januari. Den kommer att synas i följande kanaler och gäller för både Sverige och Finland: tv, utomhus, YouTube, sociala medier, display, dagspress och butik.

Arbetsgrupp

Stadium:

Head of Agency - Rachel Stenudd

Creative Lead / Senior Art Director - Annika Trangius

Copywriter - Ulf Rönnbäck

Art Director - Malin Agné

Project Manager - Betül Dalén

Production Manager - Anna Goliath

Final Art - Filip Lööv

 

Aspekt:

Director - Bengt-Anton Runsten

Producer - Mia Tidlund

DOP - Malin Gutke

Edit - Andreas Arvidsson

Grade - Nicke Jacobsson

Sound - Fredrik Sundberg /Plop

Online - Kalle Lundberg

Music - Adam Norden

1AC - William Fredberg

DIT - Milad Moore

Gaffer - Pontus Hellberg

Grip - Andreas Dely

Props Master - Gustaf Hellesand

Stylist - Sara Forsberg

Mua - Yenifer Rojas

Prod mng - Julia Behm

FAD - Henrik Andersson 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Stadium

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.