torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Stadsmissionen uppmanar stockholmare att ge vidare sitt elstöd

Publicerad: 20 februari 2023, 13:22

I dagarna börjar elstödet betalas ut. Stockholms Stadsmission uppmanar alla att skänka det vidare. ”Ett välkommet tillskott för många som haft det tufft, men för andra blir det en bonus man kan avvara.”

Ämnen i artikeln:

Stockholms StadsmissionTBWANyheter

Alicia Price

alicia.price@resume.se


Under fredagen gick Stockholms Stadsmission ut i en kampanj, skapad tillsammans med TBWA, om den aktuella elstöds-frågan. I veckan kommer nämligen stödet börja betalas ut, något som underlättar för många hushåll. Stockholms Stadsmission vill dock att man tänker om.

– Elstödet är ett välkommet tillskott för många hushåll som haft det tufft, men för andra blir det en bonus man kanske kan avvara åt till personer som varken har el eller tak över huvudet. Dem vill vi nå med den här kampanjen, säger Lotta Sydäng Melin, teamchef marknadskommunikation på Stadsmissionen.

Tanken är helt enkelt att uppmana stockholmare att skänka vidare sitt elstöd till människor som lever i hemlöshet. Kampanjen inleddes i fredags och kommer synas på centralstationen och i sociala medier.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp TBWA

Jörn Arnell, Projektledare

Pernille Nylén, Produktionsledare

Elin Hjelte, AD

Svante Ahlman, Copy

Fanny von Pongracz, Designer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev