Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Svenska kändisar låser upp sina telefoner för allmänheten i Vimlas Youtube-serie

Publicerad: 28 oktober 2021, 09:14

I BBDO Nordics rörliga satsning för Vimla får vi chansen att kika in i Sarah Sjöströms hemliga Spotifylistor och Christina Schollins klassiska bakgrundsbild.


Ämnen i artikeln:

VimlaBBDO NordicsYoutube

Skulle du ge en främling chansen att gå igenom det mest privata? I Vimlas nya Youtube-serie får tittarna reda på vad som gömmer sig bakom deras idolers låsta skärmar. I sex avsnitt får de se hur kända svenskar möts och obehindrat får gräva i varandras mobiltelefoner.

– Telefonen har gått från något som hela familjen delade på till det mest personliga vi har. Nu är den som en handväska. Det som finns bakom våra låsta skärmar säger otroligt mycket om vem du är. Till exempel Christinas ikoniska bakgrundsbild eller Sarah Sjöströms hemliga Spotifylistor, säger Hanna ”Hanapee” Persson, producent i en kommentar. 

Sms-historik, Spotifylistor, Instaflöden och anteckningar. I YouTube-serien utforskar profilerna hur mycket en mobiltelefon egentligen säger om oss. I första avsnittet får vi exempelvis se när skådespelaren Christina Schollin byter mobil med stjärnkomikern Torbjörn Averås Skorup.

– Det finns för många företag som försöker bygga framgång på sociala medier och landar i ett tänk som är inifrån och ut. Det blir inte bra. Fundera själv på vad för typ av konton du följer och engagerar med. Med den här satsningen bjuder vi på kul och avkopplande underhållning samtidigt som det har en naturlig koppling till Vimlas varumärke och koncept, kommenterar Allex Olsson, planner på BBDO Nordics.

Mobiloperatören Vimla har nyligen genomfört en undersökning och upptäckt att unga ofta blir skuldbelagda för sitt mobilanvändande.

Serien är en ny originalproduktion av Vimla framtagen tillsammans med BBDO Nordics. Serien har premiär på Youtube idag den 28:e oktober 2021.

Trailer: 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.Första avsnittet:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Medverkande gäster

Sarah Sjöström - Simmare

Torbjörn Averås Skorup - Komiker och grävande reporter

Christina Schollin - Skådespelare

Julia Frändfors - Poddare och programledare

Tone Sekelius - Youtuber

Cassandra Klatzkow - Poddare och influencer

Emelie ”Ebbis” Roslund - Poddare och radioprofil

Frida ”TikTokFrida” Jernspets - Tiktokprofil och influencer

Julia Lyskova Juhlin - Poddare och skådespelare

Lovisa ”Lakidoris” Karlsson - Youtuber

Paul Rey - Sångare och artist

 

Arbetsgrupp

BBDO Nordics

Allex Olsson, planner

Clara Ferdinand Dreyfus, social media manager

Charlotte Harbäck, videographer

Mikael Noaksson, copywriter

 

Vimla

Ida-Cecilia Musil, content manager

Catharina Kulldorff, head of marketing and growth

 

Hanapee Productions

Hanna Persson

Jacob Götestam

Adam Bassari

 

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

VimlaBBDO NordicsYoutube

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.