Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Tele2 firar ett nytt liv i familjekampanjen

Publicerad: 23 mars 2020, 13:23

I den senaste kampanjen under konceptet ”Obegränsad” visar Tele2 en familjs resa när ett nytt barn kommer till världen. Kampanjen i framtagen av inhousebyrån tillsammans med regissören Laerke Herthoni.


Ämnen i artikeln:

ReklamfilmTele2Laerke Herthoni

Tele2 har tillsammans med sin inhousebyrå tagit fram en ny kampanj ur konceptet ”Obegränsad” där operatören kommunicerar hur uppkoppling hjälper människor att hålla kontakten och dela upplevelser med varandra.

I den nya reklamfilmen presenteras Tele2:s familjeabonnemang genom att visa låta tittarna följa med familj när en ny familjemedlem föds. Det här är den andra kampanjen som är framtagen inhouse av Tele2:s marknadsavdelning. Den här gången i samarbete med produktionsbolaget New Land och regissören Laerke Herthoni.

Resumé kunde tidigare under våren berätta att operatören under 2020 planerar att ta fram alla kampanjer på egen hand, utan hjälp av huvudbyrån Åkestam Holst.  

– Jag är stolt över att få presentera vår andra kampanj som nästan fullt ut är producerad av marknadsteamet på Tele2. Vårt koncept ”Obegränsad” har visat sig vara oerhört framgångsrikt då vi hittills ser de högsta siffrorna för ”ad liking” som vi någonsin har uppmätt, vilket har hjälp oss stärka varumärkespreferensen. Det är tydligt att vi besitter vi en otrolig kraft och kunskap inhouse, säger Jonas Lundqvist, marknadschef på Tele2 i ett pressmeddelande. 

Reklamen tonsätts av låten ”Brother” med svenska systrarna i ”First Aid Kit”. Kampanjen kommer bland annat synas och höras i tv, radio, online och utomhus.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

 

Arbetsgrupp

Tele2

Catharina Aspegren - Brand Manager

Jennie Arvenäs - Creative Lead

Caroline Nylander - Copywriter

Jonas Lundqvist - Marketing Director

Åke Balfors - Head of Advertising

Mattias Colden - Agency producer (konsult)

Produktionsbolag

New Land

Regissör

Laerke Herthoni 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.